Paas trifle met advocaat en mascarpone

Paas trifle met advocaat en mascarpone

Smulweb imageSmulweb

Deze paas trifle met advocaat en mascarpone is de perfecte keuze om Pasen te vieren. De combinatie van aardbeien en cake bedekt met het heerlijke mascarpone-advocaatmengsel is niet te weerstaan. Trakteer jezelf en je gezin op deze paaslekkernij.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Paas trifle met advocaat en mascarpone op tafel.

  1. Ontdooi de aardbeien en snijd ze en de cake in plakjes.
  2. Klop met een garde de mascarpone en de helft van de sinaasappelsap luchtig. Schep hier de advocaat doorheen.
  3. Bedek de bodem van de schaal met cake en druppel hier wat sinaasappelsap overheen. Verdeel wat aardbeien over de cake, en zorg ervoor dat ze ook tegen het glas liggen.
  4. Schep daarover eenderde van het advocaatmengsel.
  5. Leg hierover weer wat cake, aardbeien, en herhaal tot alles op is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts