Rundvlees en guinness bier stoofschotel

Rundvlees en guinness bier stoofschotel

Smulweb imageSmulweb

Laat je verrassen door deze smaakvolle rundvlees en Guinness bier stoofschotel. Tender en juicy sukadeblokjes in een rijke saus van groenten, tomaten en een vleugje bier. Geserveerd met knapperig brood om in de saus te dippen en te genieten van elk beetje.

60 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Rundvlees en guinness bier stoofschotel op tafel.

  1. Snijd de sukadelappen in blokjes.
  2. Snijd de uien in halve ringen.
  3. Was de bleekselderij en snijd deze in plakjes.
  4. Verwarm de oven voor op 200°C.
  5. Bestrooi het vlees met zout en peper. Haal de blokjes vlees door de bloem.
  6. Bak het vlees al roerende in de olie tot het bruin is geworden.
  7. Voeg de groenten behalve de tomaten toe en bak enkele minuten mee.
  8. Voeg de tomatenblokjes, laurierblad en bier toe en laat het nog 5 minuten koken.
  9. Voeg indien nodig nog wat zout en peper toe.
  10. Doe alles in een ovenschaal en sluit deze af met de deksel.
  11. Laat het in de oven 1 tot 1.5 uur stoven tot het vlees mals is geworden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Stoofpotje