Wokschotel met shoarma ananas peulen en ketjap

Wokschotel met shoarma ananas peulen en ketjap

Smulweb imageSmulweb

Wokschotel met shoarma, ananas, peulen en ketjap. Lekker exotisch en als je wilt, pikant. Zo gemaakt en superlekker! Serveer de wokschotel met pitabroodjes of rijst.

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Peultjes
  • 30 g Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Wokschotel met shoarma ananas peulen en ketjap op tafel.

  1. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin het vlees in twee porties.
  2. Haal het vlees uit de pan en wok de rode peper, wortel en peultjes circa 5 minuten.
  3. Temper het vuur en voeg de ananas en bosui toe.
  4. Roer de azijn, sojasaus, tomatenpuree, honing en sinaasappelsap met de maïzena los en giet dit bij de groenten.
  5. Breng even aan de kook en leg het vlees erin terug.
  6. Laat alles nog twee minuten doorwarmen en serveer met pitabroodjes of rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Ananas