Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Varkentjes in de modder taart op tafel.
- Maak van te voren van de marsepein de varkentjes.
- Doe de slagroom in een pannetje en zet op laag vuur.
- Blijf roeren tot het net niet kookt. Ondertussen de reep chocola in blokjes breken.
- Haal het pannetje van het vuur en roer in gedeeltes de blokjes chocola erdoorheen. Blijf goed roeren tot je een gladde massa hebt.
- Laat het mengsel afkoelen en dikker worden, af en toe roeren.
- Snijd de biscuit in 2 lagen en vul de taart met de gewenste vulling.
- Hou de taart op een makkelijk draaibaar oppervlak en breek de KitKats in 2-en en leg ze klaar.
- Smeer de zijkanten van de taart in met het chocolademengsel totdat het ongeveer zo dik is als vla. Gebruik hiervoor een spatel of de achterkant van een mes.
- Druk de KitKats tegen de zijkant van de taart. Als ze niet goed blijven plakken, zet ze dan iets schuin tegen de taart aan.
- Bind er snel een lint omheen en zet de KitKats recht.
- Giet het resterende chocolademengsel bovenop de taart. Let op dat het niet te dun is, anders loopt het tussen de KitKats door.
- Zet de marsepein varkentjes in de zachte chocolade en zet de taart in de koelkast.