Indonesische kruidenpasta

Indonesische kruidenpasta

Smulweb imageSmulweb

De Indonesische kruidenpasta laat je huis heerlijk geuren en toveren je gerecht om tot een feestje. Heerlijk in diverse recepten. Mix alle ingrediënten in een keukenmachine tot een pasta. Bak het al roerend tot een goudbruine pasta ontstaat. Laat het afkoelen voor gebruik.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 0.5 tl Garnalenpasta

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Indonesische kruidenpasta op tafel.

  1. Gebruik het liefst verse ingrediënten, maar gebruik anders gedroogde (poeder)varianten.
  2. Mix alle ingrediënten behalve de olie in een keukenmachine en draai tot een pasta.
  3. Verhit de olie in een pan en voeg de pasta toe. Bak het al roerend in 5 minuten tot een goudbruine pasta ontstaat.
  4. Laat de pasta afkoelen voor gebruik.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Indonesisch