Varkenshaasjes met saus van blauwe kaas room en peer

Varkenshaasjes met saus van blauwe kaas room en peer

Smulweb imageSmulweb

Varkenshaasjes met een verrassende saus van blauwe kaas, room en peer. Het vlees wordt eerst kort aangebraden in de boter en vervolgens gaar gestoofd. De blokjes peer worden samen met de boter zacht in de magnetron. Daarna worden de verbrokkelde kaas en kookroom toegevoegd en gesmolten tot een romige saus. Een unieke smaaksensatie die je geproefd moet hebben!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Varkenshaasjes met saus van blauwe kaas room en peer op tafel.

  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
  2. Verhit de boter in een passende braadpan en braad de varkenshaasjes rondom aan. Bestrooi ze met wat zout en peper.
  3. Draai het vuur laag en laat het vlees met het deksel op de pan in circa 20 minuten gaar worden.
  4. Snijd de geschilde peer in blokjes. Doe de peer en de boter in een glazen schaal en zet 2 minuten op 750 Watt in de magnetron.
  5. Doe de verbrokkelde blauwe kaas en de kookroom in de schaal en zet nogmaals 2-3 minuten in de magnetron.
  6. Roer af en toe met een garde tot de kaas gesmolten is. Breng zo nodig verder op smaak met wat zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas