Coquilles op een bedje van avocado-mango met uienvinaigrette

Coquilles op een bedje van avocado-mango met uienvinaigrette

Smulweb imageSmulweb

Coquilles op een bedje van avocado-mango met uienvinaigrette is een heerlijke combinatie van zoet en hartig. Gekruid met limoensap en olie voor de perfecte smaak. Bak de St. Jacobsmosselen om en om bruin. Serveer met een lekkere vinaigrette op basis van rode ui en chilipeper.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado
  • 0.5 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Coquilles op een bedje van avocado-mango met uienvinaigrette op tafel.

  1. Was de coquilles, dep droog met keukenpapier en breng op smaak met peper, zout en limoensap.
  2. Schil de avocado en mango en verwijder kernen. Snijd het vruchtvlees in plakjes en leg afwisselend op borden in een stervorm.
  3. Hak de rode ui fijn en snijd de chilipeper en vermeng met 1 el limoensap, olie en balsamico. Breng op smaak met peper, zout en suiker.
  4. Doe boter in een pan en bak de St. Jacobsmosselen om en om in 2-3 minuten bruin.
  5. Verdeel de vinaigrette over de borden en leg op elk bord drie coquilles op de avocado en mango.
eet smakelijk