Authentiek hongaarse goulash soep

Authentiek hongaarse goulash soep

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een authentieke Hongaarse goulashsoep. Bak in boter goudbruin het rundvlees en de ui en voeg paprikapoeder, komijn en marjolein toe. Voeg de bouillon en tomatenpuree toe en laat vervolgens 2 uur zachtjes koken. Voeg ten slotte aardappelblokjes, wortels en schorseneren toe. Schep de soep in kommen en serveer.

120 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Authentiek hongaarse goulash soep op tafel.

  1. Bak het rundvlees in de boter goudbruin. Voeg de ui toe en bak mee.
  2. Voeg paprikapoeder, komijn en marjolein toe.
  3. Giet de bouillon erbij en breng al roerende aan de kook.
  4. Doe de tomatenpuree erbij en laat 2 uur zachtjes koken.
  5. Voeg er de laatste 20 minuten de aardappelblokjes, wortels, schorseneren (en eventueel paprika) bij.
  6. Voeg eventueel naar smaak nog komijn, marjolein of tomatenpuree toe.
  7. Schep de soep in kommen en serveer. - Voorbereidingstijd: ongeveer 20 minuten - Bereidingstijd: minimaal 2 uur Let op: de url op het einde moet worden verwijderd omdat het geen onderdeel is van de instructies voor het maken van de soep.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje