Aziatisch kippenvleugels met oestersaus en vissaus

Aziatisch kippenvleugels met oestersaus en vissaus

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Aziatische kippenvleugels met oestersaus en vissaus. Marineer de stukjes kip in de marinade van sojasaus, sesamolie, vissaus en oestersaus. Bak in de oven op 190°C voor 20-30 minuten en gebruik honing voor een mooie glanzende kleur. Een smaakvol gerecht om van te genieten!

60 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6960 g Kippenvleugels
  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Aziatisch kippenvleugels met oestersaus en vissaus op tafel.

  1. Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer de stukjes kip gedurende tenminste 1 uur.
  2. Vet een bakplaat in met olie en verdeel de kippenstukjes erover.
  3. Bak de kippenstukjes in de oven op 190°C gedurende 20 tot 30 minuten tot ze gaar en mooi van kleur zijn.
  4. 10 minuten voordat de kippenstukjes klaar zijn, verf je ze in met honing voor een mooie glanzende kleur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Sauzen