Spaanse-griekse rijst

Spaanse-griekse rijst

Smulweb imageSmulweb

Deze Spaanse-Griekse rijst is een grote favoriet bij iedereen door de heerlijke kruiden die erin zitten, de rijst is heerlijk smaakvol en zacht. Je kunt hem serveren als bijgerecht of als hoofdgerecht. Smakelijk!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 330 g Tomato frito

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spaanse-griekse rijst op tafel.

  1. Verwarm olie in een pan en fruit de ui een paar minuten.
  2. Voeg de rijst toe en bak deze zachtjes mee gedurende 5 minuten, tot een goudbruine kleur.
  3. Voeg knoflook toe en fruit deze kort mee.
  4. Maak de bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg voorzichtig de kippenbouillon en tomatensaus toe aan de rijst. Voeg peterselie toe en roer af en toe tot het geheel kookt.
  5. Dek de pan af en laat gedurende 20 minuten op laag vuur koken.
  6. Smakelijk eten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst