Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Citroen bloemkool met knoflook op tafel.
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes van gelijke grootte (zie foto). Was ze en laat uitlekken in een vergiet.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en schep de bloemkoolroosjes in de pan als de olie goed heet is. Bak ze in 6-7 minuten goudbruin maar nog lekker knapperig. Bak eerst de ene kant van de roosjes, dan de andere kant.
- Boen intussen de citroen schoon en rasp de schil eraf. Pers de knoflook uit boven de bijna gare bloemkool (als je dit in het begin al doet verbrandt de knoflook) en bak nog 30 seconden mee.
- Haal de pan van het vuur en schep de citroenrasp, een flinke snuf zeezout en de bieslook door de bloemkool. Verbrokkel de feta (hoeveelheid naar smaak) erboven en schep het geheel nogmaals om. Serveer direct.