Sliptong en papillotte

Sliptong en papillotte

Smulweb imageSmulweb

Sliptong op de barbecue bereiden? Pak de vis in aluminiumfolie met boter, knoflook, courgette en sjalot; schenk er wat wijn bij en rooster het pakketje 8 tot 10 minuten. Dat is pas een makkelijk en smakelijk recept!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sliptong en papillotte op tafel.

  1. Verwarm de barbecue.
  2. Doe de boter in een diep bord en prak met een vork de knoflook, zout en peper naar smaak erdoorheen.
  3. Leg op 4 royale vellen aluminiumfolie een sliptong. Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak. Verdeel er de courgette, sjalot en boter over.
  4. Vouw de folie iets omhoog en schenk de wijn in de pakketjes. Vouw de pakketjes losjes maar goed dicht.
  5. Leg de pakketjes 8-10 minuten op de hete barbecue.
eet smakelijk