- 832 g Kippenvleugels
- 1 el Honing
- 3 el Water
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebakken kippenvleugels met hoisinsaus op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht 160). Neem een bakplaat en bekleed deze met aluminiumfolie.
- Maak de marinade van de honing, hoisinsaus, knoflook, lente-ui, gember, zout, peper en warm water (zodat de honing vloeibaar wordt). Marineer de kippenvleugels ongeveer 20 minuten.
- Leg de kippenvleugels op de folie op de bakplaat en bak ze in het midden van de oven gedurende 30 minuten. Smeer ze af en toe in met een restje marinade.
- Zet de oven uit en zet hem op de grillstand. Draai de kippenvleugels af en toe om zodat ze niet verbranden. Smeer er af en toe wat marinade op.
- Doe de kip in een schaal als ze goed gaar zijn en serveer bij de maaltijd.