Mexicaanse kip (1)

Mexicaanse kip (1)

Smulweb imageSmulweb

Deze Mexicaanse kipreepjes krijgen een pittige twist dankzij de cajunkruiden. De groenten zoals paprika, courgette en mais geven het gerecht een frisse bite. De combinatie van sweet chilli saus en kerrie zorgt voor een smaakexplosie in je mond. Een feestje op je bord!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mexicaanse kip (1) op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en marineer het met cajunkruiden.
  2. Maak alle groenten schoon en snijd ze klein. Snijd de ui in dunne plakjes.
  3. Bak de kip en uien lichtjes aan in een wok. Voeg de groenten toe als de kip bijna gaar is. Bak het geheel gaar.
  4. Voeg sweet chilli saus naar smaak toe en laat het warm worden, zodat het goed kan mengen.
  5. Voeg kerriepoeder en een klein scheutje water toe om het geheel te voorzien van een mooie saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte