Garnalen met tomatenijs een heel apart voorgerecht

Garnalen met tomatenijs een heel apart voorgerecht

Smulweb imageSmulweb

Een heel apart voorgerecht van garnalen met tomatenijs, zalmeitjes en basilicum. De ijs smelt op een geweldige manier samen met de garnalen zodat elke hap een smaaksensatie is die je absoluut zou moeten ervaren!

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Kaviaar
  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Garnalen met tomatenijs een heel apart voorgerecht op tafel.

  1. Rasp de tomaten op de grove kant van een staande rasp en gooi het vel weg. Druk de geraspte tomaat door een zeef en gooi de harde stukken weg. Je hebt 300 ml tomatenpassata nodig.
  2. Klop de slagroom tot zachte pieken. Roer de tomatenpassata, worcestersaus, tomatenpuree en suiker erdoor. Breng flink op smaak met zout en peper.
  3. Draai het ijsmengsel in de ijsmachine volgens de bijgeleverde gebruiksaanwijzing tot ijs. Schep het in een plastic diepvriesdoos en laat het in de vriezer 3 uur stevig worden.
  4. Verdeel de slabladeren en garnalen over schaaltjes. Zet in elk ervan een bol tomatenijs. Bestrooi met zalmeitjes en basilicum. Serveer het gerecht direct.
eet smakelijk