Sucadelapjes met boerenmeisjes uit de tajine

Sucadelapjes met boerenmeisjes uit de tajine

Smulweb imageSmulweb

Sucadelapjes met boerenmeisjes uit de tajine. Kruid het vlees met de komijn en garam masala, daarna aanbakken in een koekenpan. Laat het vlees en de kruiden sudderen in een tajine. Voeg als laatste de boerenmeisjes met de brandewijn toe. Smaakt heerlijk bij een warme maaltijd.

60 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Water
  • 40 g Boerenmeisjes

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Sucadelapjes met boerenmeisjes uit de tajine op tafel.

  1. Kruid het vlees met de komijn en garam masala.
  2. Verhit de boter met de kokosolie in een koekenpan en bak hierin de sucadelapjes aan.
  3. Leg de sucadelapjes in een met water uitgespoelde tajine. Blus het braadvocht af met water en roer de specerijen goed los. Giet dit braadvocht over het vlees.
  4. Voeg de foelie en kruidnagel toe en laat het geheel 60-90 minuten stoven.
  5. Voeg de boerenmeisjes met de brandewijn toe en stoof deze nog even mee.
  6. Breng op smaak met zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje