Spaghetti met spekjes champignons en broccolisaus

Spaghetti met spekjes champignons en broccolisaus

Smulweb imageSmulweb

Een pasta met spekjes, champignons en broccolisaus. De saus is verrassend: broccoli is gepureerd met kookroom en op smaak gebracht. Lekker romig!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Spaghetti met spekjes champignons en broccolisaus op tafel.

  1. Kook de broccoli beetgaar, giet af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Houd 5 broccoliroosjes apart.
  2. Pureer de rest van de broccoli samen met de kookroom.
  3. Kook de spaghetti beetgaar.
  4. Bak de spekblokjes in een droge pan krokant en schep ze uit de pan.
  5. Fruit de ui in de olijfolie en voeg de champignons toe. Roerbak 3 minuten en voeg de spekblokjes toe.
  6. Verwarm de broccolisaus en breng op smaak met zout en peper.
  7. Schep het spekjesmengsel door de spaghetti.
  8. Serveer de pasta met de broccolisaus en garneer met de overige broccoliroosjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Groente Paddenstoelen Champignons