Kaas uien topping voor pizza

Kaas uien topping voor pizza

Smulweb imageSmulweb

Een pizza topping met gesmolten geitenkaas, gebakken uien, knoflook en knapperig gehakt. Voeg een kluts eieren toe aan de kaassaus en daarna lekker beleggen met kaas!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kaas uien topping voor pizza op tafel.

  1. Brokkel de geitenkaas in kleine stukjes met een beetje water of melk in een steelpan en laat het op een laag vuur smelten.
  2. Snipper de uien en bak ze op een laag vuurtje in de olijfolie met de knoflook, zout en peper. Als ze lichtbruin zijn mogen ze bij de gesmolten kaas.
  3. Bak het gehakt rul met wat zout, peper en oregano.
  4. Spreid het gehakt uit over de pizzabodem.
  5. Kluts de twee eieren en voeg deze toe aan de kaassaus en doe het daarna op de pizza.
  6. Bestrooi of beleg met kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Groente Pizza Ui