Pittige aziatische garnalen met knoflook en gember

Pittige aziatische garnalen met knoflook en gember

Smulweb imageSmulweb

Pittige Aziatische garnalen met knoflook en gember. Roer gebakken garnalen door een saus van sojasaus, sherry, suiker, gember en cayennepeper. Bak knoflook, voeg de saus toe en roer garnalen opnieuw door de saus. Voeg tot slot garneer toe zoals lente-ui of bieslook.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pittige aziatische garnalen met knoflook en gember op tafel.

  1. Vermeng de sojasaus, sherry, suiker, gember en cayennepeper in een kommetje.
  2. Verhit olie in een wok en roerbak de garnalen tot ze roze zijn (2 minuten). Haal ze uit de pan.
  3. Roerbak de knoflook gedurende 1 minuut en voeg het sojasaus mengsel eraan toe. Breng het geheel aan de kook.
  4. Voeg de garnalen weer toe en roerbak nog eens gedurende 1 minuut.
  5. Garneer met lente-ui of bieslook door het door de garnalen te roeren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden