Chocolate fudge

Chocolate fudge

Smulweb imageSmulweb

Trakteer jezelf op een overheerlijke chocolade fudge. Zeef bloem, poedersuiker en cacaopoeder en meng het met zout. Voeg melk toe, mixen en boter toevoegen die je 2 minuten in de magnetron hebt verwarmd. Na opstijven in de koelkast in stukken snijden. Genieten!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Chocolate fudge op tafel.

  1. Zeef de poedersuiker, daarna de bloem en daarna de cacaopoeder en meng het met het zout.
  2. Voeg de melk toe en meng het met de spatel tot alles goed gemixt is. Doe er geen extra melk bij.
  3. Doe de boter in een kom. Het maakt niet uit als de boter nog niet op kamertemperatuur is. Zet de kom 2 minuten in de magnetron op de hoogste stand.
  4. Bedek de vorm met bakpapier. Haal de kom uit de magnetron en mix de boter tot het een dikke massa is.
  5. Doe het mengsel in de vorm en verdeel het over de bodem.
  6. Zet de vorm in de koelkast en laat het een half uur opstijven.
  7. Haal de koek uit de vorm en snijd het in blokjes of andere vormen naar wens.
  8. Serveer de koek.
eet smakelijk