Natriumarme macaronisalade

Natriumarme macaronisalade

Smulweb imageSmulweb

Deze natriumarme macaronisalade is een feestje voor jong en oud. Garnalen en courgette geven een lekkere bite, en bij voorkeur op tijd maken zodat de kruiden lekker kunnen intrekken. Ideaal om van tevoren klaar te maken voor bij een zomerse picknick.

25 min bereiden

tussendoortje

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Natriumarme macaronisalade op tafel.

  1. Kook de macaroni. Doe op het laatst de garnalen erbij en laat deze nog 2 minuten meekoken. Giet de macaroni en garnalen af in een vergiet en spoel af met koud water. Zet het koud weg.
  2. Bak het vlees in de kruiden en het teentje knoflook. Laat het vlees afkoelen, bij voorkeur een avond van tevoren.
  3. Snijd de courgettes, de appel, de sinaasappel en de augurken in blokjes. Doe vervolgens alles in een schaal. Schep de vleessalade en het vlees erbij en meng goed door elkaar.
  4. Serveer de salade lekker koel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Macaroni salade