Pasta kip met salie

Pasta kip met salie

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke pasta kip met salie is een overheerlijke Italiaanse klassieker. Met de juiste balans tussen zouten, peper, knoflook, ui en de verschillende kruiden, zal dit gerecht ongetwijfeld een hit zijn in je huis.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 ml Alpro soja room light

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta kip met salie op tafel.

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit intussen een scheutje olijfolie in een kleine hapjespan of koekenpan. Bak daarin de reepjes kipfilet op middelhoog vuur totdat ze beginnen te bruinen. Haal uit de pan en doe er wat zout en peper op.
  3. Fruit dan de knoflook en de ui met de paddenstoelen. Voeg salie toe en meng goed. Voeg sojaroom en tomaatjes toe. Laat het geheel 5 minuten pruttelen.
  4. Voeg kipfilet weer toe met basilicum.
  5. Voeg de spaghetti toe aan de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Gevogelte Kruiden