Spinaziesoep

Spinaziesoep

Smulweb imageSmulweb

Deze romige spinaziesoep is perfect voor elke gelegenheid, het is snel, gemakkelijk en heerlijk. Laat de gegrilde kaasbroodjes aan de zijkant en top de soep af met een schepje room en nootmuskaat. Eet smakelijk!

25 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spinaziesoep op tafel.

  1. Verhit de boter en fruit de gesnipperde ui en knoflook. Roer de bloem erdoor en verhit alles nog even.
  2. Voeg spinazie, zout en peper toe. Roer tot het blad slinkt.
  3. Voeg bouillon en melk toe en laat het geheel 20 minuten zacht koken.
  4. Pureer de soep.
  5. Gril de sneden brood bestrooid met kaas.
  6. Serveer de soep in kommen en garneer met een schep room en nootmuskaat. Serveer het gegrilde brood erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Spinaziesoep