- 2 el Sesamolie
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Rundvlees uit de wok op tafel.
- Leg de paddenstoelen in warm water en laat het 30 minuten weken. Was het vlees, dep het droog en snijd in reepjes. Was de groenten schoon. Snijd de paprika's in reepjes, de uien in ringen en de selderij in plakjes. Snijd de knoflook en gember fijn. Haal de paddenstoelen uit het water en snijd de harde steel eraf. Snijd de paddenstoelen in dunne reepjes.
- Verhit olie in een wok en bak de noten tot ze beginnen te geuren. Haal ze uit de wok.
- Roerbak het vlees in de rest van de olie. Voeg de groenten, knoflook en gember toe en blijf roeren.
- Blus af met sojasaus en sherry en breng op smaak met zout en peper. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 1 minuut.
- Serveer met de gebakken noten.