Griekse gebakken zalm

Griekse gebakken zalm

Smulweb imageSmulweb

Bak je zalmfilets in de oven met Griekse feta, tomaat, ui, olijven en basilicum voor de perfecte Griekse smaak. Bestrooi de filets met verse citroensap en geniet!

45 min bereiden

hoofdgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Griekse gebakken zalm op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 C / gasstand 4.
  2. Strijk iedere zalmfilet aan alle kanten in met olijfolie en schik ze op de bodem van een glazen ovenschotel met het vel naar beneden.
  3. Strooi de tomaten, fetakaas, ui, basilicum en olijven over de filets en bedruppel met wat citroensap.
  4. Bak de zalm in de voorverwarmde oven tot hij makkelijk uit elkaar valt als je er met een vork in prikt, ongeveer 20 minuten.
eet smakelijk