Hollandse babi pangang

Hollandse babi pangang

Smulweb imageSmulweb

Hollandse babi pangang, een topper in de Nederlandse keuken! Malse kipfilet, Atjar Tjampoer, wokgroenten en een lekkere saus van tomatenpuree en loempiasaus zorgen samen voor een explosie van smaken!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Hollandse babi pangang op tafel.

  1. Snipper de ui en verhit de olie.
  2. Bak de kipfiletreepjes samen met de ui in de olie.
  3. Laat ondertussen de atjar tjampoer uitlekken in een zeef.
  4. Voeg, als de kip gaar is, alle overige ingrediënten toe (behalve de atjar tjampoer).
  5. Spoel de ketchupfles schoon met heet water en voeg zoveel water als nodig toe, zodat er een mooie saus ontstaat.
  6. Voeg als laatste de atjar tjampoer toe.
  7. Laat een half uurtje sudderen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte