- 1 el Basilicum
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Zomerpasta met zalm en groene asperges op tafel.
- Snijd de zalmfilet in blokjes, niet te klein.
- Was de groene asperges, niet schillen, alleen aan de onderkant het houterige stuk afsnijden. Maak de knoflook schoon. Hak basilicum fijn en halveer de tomaatjes.
- Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook. Verwarm de wok en voeg olijfolie toe.
- Pers de knoflook en fruit heel even. Voeg de zalm toe, bestrooi met zeezout, zwarte peper uit de molen en Italiaanse kruiden. Laat 4 minuten bakken.
- Voeg na 4 minuten de asperges toe en roerbak gedurende 4 minuten.
- Blus af met witte wijn, laat kort pruttelen en voeg de room toe. Laat even staan en voeg dan de cherrytomaatjes toe.
- Ondertussen heb je de spaghetti in de andere pan gedaan kooktijd 8 minuten.