Griekse gyros

Griekse gyros

Smulweb imageSmulweb

Groetjes uit Griekenland! Proef de zon met deze heerlijke gyros. Gebruik onze gyros kruidenmix en kaneel om het vlees perfect op smaak te brengen. Serveer het vlees in een wrap of pita met tzatziki, ui, tomaat en patatjes.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 Pitabroodjes

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Griekse gyros op tafel.

  1. Kerv het vlees in en druk 1 fijngehakte knoflook in de kerven. Strooi gyros kruidenmix en kaneel over het vlees en wrijf het vlees in met wat citroensap en olijfolie. Verpak het vlees stevig in folie en leg het minstens 2 uur in de koelkast voor gebruik.
  2. Voor gebruik het vlees op kamertemperatuur laten komen. Grill het vlees 6 minuten aan elke kant.
  3. Laat het vlees afkoelen en snijd het in dunne reepjes. Frituur wat patatjes en verwarm de pita's of wraps in de oven.
  4. Vul elke pita wrap met wat tzatziki, vlees, uien, tomaat en patatjes.
  5. Kali orexi!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees