Rode kipcurry met (spits)kool en champignons

Rode kipcurry met (spits)kool en champignons

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvol kruidige rode kipcurry met (spits)kool en champignons in romige kokossaus. Geserveerd met rijst of noedels. Een fijne comfortmaaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

  • 2 el Basilicum vers
  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rode kipcurry met (spits)kool en champignons op tafel.

  1. Doe de olie in een wok en bak hierin de knoflook met de peper.
  2. Voeg eerst de currypasta toe en laat dit eventjes meebakken. Voeg daarna de kokosmelk erbij.
  3. Als het kookt mag de kipfilet erbij. Bak dit ongeveer 10 minuten op een hoge stand.
  4. Voeg dan de basilicum, kaffir limoenblaadjes, vissaus en suiker toe.
  5. Voeg daarna de spitskool, champignons en ui toe. Laat de groenten garen naar smaak.
  6. Garneer als laatste met koriander en lente-ui.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Spitskool Paddenstoelen Champignons