Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken zalm met rucola saus en tomaat op tafel.
- Meng 2 el olijfolie met mosterd, citroensap en breng op smaak met peper en zeezout. Dit is de dressing.
- Neem een koekenpan, kan er 1 el olijfolie in en kruid de zalmfilets met peper en zout. Leg ze op het vel in de hete olie. Bak het vel in 5 minuten krokant en draai ze om. Bak nog 3 minuten totdat de vis gaar is, niet te lang want anders wordt het droog. Leg de zalm op voorverwarmde borden.
- Neem nog 1 el olijfolie in de pan en voeg nu tomaatjes en sjalot toe en op smaak brengen met peper en zout. Bak in ongeveer 2 minuten gaar op hoog vuur.
- Neem een schaal, meng de rucola met de basilicum en voeg de tomaatjes en sjalot toe. Roer er de dressing door en leg naast de zalm op de borden.