Gezonde en gevulde loempia

Gezonde en gevulde loempia

Smulweb imageSmulweb

Vul je loempia's met knapperige MAGGI Roerbaknoedels, rol ze op in een ei-omhulsel en bak ze knapperig goudbruin in de oven met slechts een klein scheutje olijfolie. De perfecte snack om van te genieten tijdens een avondje televisie kijken of als voorgerecht!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 185 g Roerbak noedels mediterrane kip

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gezonde en gevulde loempia op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Mix een kwart van de MAGGI mix die bijgeleverd is bij de MAGGI Roerbaknoedels met de eieren.
  3. Bereid de MAGGI Roerbaknoedels verder zoals aangegeven op de verpakking. Laat de noedels na bereiding iets afkoelen. Uiteraard kan je altijd de variatietips op de achterkant van de verpakking gebruiken.
  4. Bak van de mix met eieren een dunne omelet. Doe hiervoor een beetje olie in de pan en laat die warm worden.
  5. Schenk daarna een soeplepel van de mix met eieren in de pan en verdeel dit gelijk over de pan.
  6. Leg een loempia vel op een snijplank en vul deze met noedels en een stukje ei. Vouw de loempia dicht en leg deze op een bakplaat voorzien van bakpapier.
  7. Bestrijk de loempia`s met een heel klein beetje olijfolie en bak ze in 15 minuten gaar in de oven.
eet smakelijk