Kwarkbollen met krenten

Kwarkbollen met krenten

Smulweb imageSmulweb

Deze luchtige kwarkbollen met krenten zijn perfect voor bij de borrel of als ontbijt. Gemakkelijk te maken en heerlijk van smaak. Lekker met een laagje boter erop!

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Krenten

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kwarkbollen met krenten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  2. Wel de krenten circa 15 minuten in heet water.
  3. Meng de kwark met de olie, eieren, vanillesuiker, snufje zout en bakpoeder. Meng de bloem erdoor en kneed tot een deeg.
  4. Laat de krenten uitlekken en roer ze door het deeg.
  5. Verdeel het deeg in zes hoopjes over een met bakpapier beklede bakplaat.
  6. Bak de kwarkbollen in circa 18 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken