Gevulde italiaanse bol met kaas tomaat en ei

Gevulde italiaanse bol met kaas tomaat en ei

Smulweb imageSmulweb

Deze gevulde Italiaanse bollen gemaakt met kaas, tomaat en ei zijn een perfecte lunch. Hol de broodjes uit, vul met tomatensalade en leg een ei met kaas erbovenop. Bak ze gaar in de oven en geniet!

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevulde italiaanse bol met kaas tomaat en ei op tafel.

  1. Snij de bovenkant van de Italiaanse bol eraf en hol de broodjes uit met een lepel.
  2. Snij de tomaat in kleine partjes en meng dit met een theelepel Italiaanse kruiden.
  3. Leg in elke bol een plakje kaas en voeg daar de tomatensalade bij.
  4. Breek boven elk broodje een klein eitje en strooi er een klein beetje kruiden overheen.
  5. Zet de Italiaanse bollen in een ovenschaal of op een bakplaat en laat de broodjes garen in de oven gedurende 15 minuten op ca. 140 graden.
  6. Serveer de overheerlijke lunch!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas