Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Carrot cupcakes creamcheese frosting op tafel.
- Doe de kruidcake mix in de beslagkom.
- Voeg de 4 eieren en zonnebloemolie toe en roer door elkaar. Voeg indien nodig lauw water toe tot het beslag de juiste dikte heeft.
- Stamp de elitehaver in fijnere stukken en voeg samen met de geraspte worteltjes toe aan de mix. Roer goed door elkaar.
- Verdeel het beslag over de cupcakevormpjes. Bak de cupcakes in ongeveer 20 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 145 graden.
- Terwijl de cupcakes bakken, bereid de topping voor. Zorg dat de roomkaas en roomboter op kamertemperatuur zijn.
- Verwarm de witte chocolade en mix dit met de boter en monchou. Voeg eventueel vanille extract toe. Laat de topping 1 tot 1,5 uur opstijven in de koelkast.
- Haal de cupcakes uit de oven en laat ze afkoelen.
- Als de cupcakes zijn afgekoeld, verdeel dan de topping erover. Dit kan met een spatel, puntzak of boterhamzakje.
- En klaar! Eetsmakelijk!