Carrot cupcakes creamcheese frosting

Carrot cupcakes creamcheese frosting

Smulweb imageSmulweb

Proef de lente met deze overheerlijke worteltaart cupcakes. Versier ze met een romige creamcheese topping en witte chocolade. Proeven is geloven!

15 min bereiden

24 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Carrot cupcakes creamcheese frosting op tafel.

  1. Doe de kruidcake mix in de beslagkom.
  2. Voeg de 4 eieren en zonnebloemolie toe en roer door elkaar. Voeg indien nodig lauw water toe tot het beslag de juiste dikte heeft.
  3. Stamp de elitehaver in fijnere stukken en voeg samen met de geraspte worteltjes toe aan de mix. Roer goed door elkaar.
  4. Verdeel het beslag over de cupcakevormpjes. Bak de cupcakes in ongeveer 20 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 145 graden.
  5. Terwijl de cupcakes bakken, bereid de topping voor. Zorg dat de roomkaas en roomboter op kamertemperatuur zijn.
  6. Verwarm de witte chocolade en mix dit met de boter en monchou. Voeg eventueel vanille extract toe. Laat de topping 1 tot 1,5 uur opstijven in de koelkast.
  7. Haal de cupcakes uit de oven en laat ze afkoelen.
  8. Als de cupcakes zijn afgekoeld, verdeel dan de topping erover. Dit kan met een spatel, puntzak of boterhamzakje.
  9. En klaar! Eetsmakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cupcakes