Vegetarische enchiladas

Vegetarische enchiladas

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een lekkere en makkelijke moussaka. Gril de plakken aubergine, maak een gehaktsaus en bechamelsaus, en bouw laagjes moussaka. Eindig met bechamelsaus en verkruimelde feta. Zet de schaal ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Heerlijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 50 g Geraspte cheddar
  • 1 tl Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Vegetarische enchiladas op tafel.

  1. Doe alle saus ingrediënten in een pan en breng al roerende aan de kook. Kook de saus voor 2/3e in (+/- 20 minuten).
  2. Roerbak de groenten, de knoflook en de Spaanse peper voor 3 a 4 minuten en breng op smaak met wat peper en zout.
  3. Schep wat van de vulling op de tortilla, rol op en leg hem met de dichte kant naar boven in een ovenschaal.
  4. Schenk de saus + de kaas over de tortilla's en bak ze een 20-tal minuten op 180 graden (of tot de kaas gesmolten is en een goudbruine korst heeft).
  5. Serveer direct. Let op: het kan spetteren, dus gebruik liever een hoge pan of een spatscherm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vegetarisch