Heerlijke tortelloni met champignons pesto (en parmaham of chorizo)

Heerlijke tortelloni met champignons pesto (en parmaham of chorizo)

Smulweb imageSmulweb

Geniet van dit zomerse Italiaanse gerecht van tortelloni met champignons pesto, paprika, tomaten, Parmaham of chorizo. Bestrooi de heerlijke pasta met kaas en serveer direct. Italiaanse keuken op z'n best!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Heerlijke tortelloni met champignons pesto (en parmaham of chorizo) op tafel.

  1. Bak of kook de tortelloni gedurende 5 tot 10 minuten tot ze bruin beginnen te kleuren.
  2. Bak de champignons en als ze gaar zijn, voeg dan de paprika toe. Voeg vervolgens de tomaten toe en laat alles even staan terwijl je tussendoor omschept. Zorg dat de zongedroogde tomaten goed uitlekken om een te vette saus te voorkomen.
  3. Voeg de ham (en pesto) toe aan de pan en hussel alles goed door elkaar. Gebruik de aangegeven hoeveelheden als richtlijn en voeg naar smaak meer of minder toe.
  4. Bestrooi het geheel met kaas en laat de kaas smelten met de deksel op de pan.
  5. Serveer het gerecht direct en geniet van je heerlijke, zomerse, Italiaanse gerecht!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen Vlees Paddenstoelen Champignons Chorizo