Heerlijke toscaanse spaghetti met verse ingredienten

Heerlijke toscaanse spaghetti met verse ingredienten

Smulweb imageSmulweb

Een echte Italiaanse klassieker: toscaanse spaghetti met verse ingrediënten! Rul gehakt, gesnipperde paprika en sjalotten, tomatenblokjes, Italiaanse kruiden, majoraan en cayennepeper worden gecombineerd met verse spaghetti. Geserveerd met verse basilicumblaadjes en Parmezaanse kaas. Buon appetito!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Heerlijke toscaanse spaghetti met verse ingredienten op tafel.

  1. Maak tomatenblokjes door verse tomaten even te verhitten, te ontvellen en in blokjes te snijden. Bewaar zowel de blokjes als de sappen.
  2. Snipper paprika en sjalotten.
  3. Kook verse spaghetti in zout water met wat olijfolie al dente in 8-9 minuten.
  4. Verhit olijfolie in een koeken- of hapjespan of in een wok. Rul gehakt bruin en korrelig. Breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en geperste knoflook.
  5. Voeg tomatenblokjes en sap toe aan het gehakt. Voeg indien nodig 2 el tomatenpuree toe. Voeg blokjes paprika en sjalot toe en roer goed door.
  6. Breng de saus op smaak met Italiaanse kruiden, majoraan en cayennepeper. Voeg indien gewenst een klein beetje gember toe.
  7. Laat de gekookte spaghetti uitlekken en voeg toe aan de saus. Meng alles goed door elkaar.
  8. Verdeel de spaghetti met saus over de borden, garneer met wat verse basilicumblaadjes en strooi er vers geraspte Parmezaanse kaas over. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta