- 4 el Zure room
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Aardappelsalade met knapperige bacon op tafel.
- Doe zure room en mayonaise in een kom en meng goed door elkaar. Voeg ¾ deel van de verse bieslook toe en de kaas toe, roer goed door en breng op smaak met zout en peper.
- Schil de aardappels, snijd ze in blokjes van ongeveer 1 cm. Kook ze in zout water totdat ze gaar zijn.
- Bak de plakjes bacon en snijd in stukjes. Hou er wat apart.
- Meng nu alles door elkaar en roer goed door.
- Garneer af met het overige ¼ deel van de verse bieslook en de achtergehouden stukjes knapperige bacon.
- Serveer niet warm, maar op kamertemperatuur want zo is deze salade het lekkerst.
- Om het heel lekker te maken, kun je er nog 1 el zongedroogde tomaatjes door doen.
- Prima bijgerecht bij de barbecue buiten in de tuin of op vakantie.