Oma toos wan-tan soep

Oma toos wan-tan soep

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke Oma Toos Wan-Tan Soep is snel en eenvoudig te bereiden. De bouillon trek je met de Frozen Tom Yung Mix en gember. Zeef de groenten uit de bouillon en voeg de wonton ballen toe. Garneer met chilipeper, lente-ui, koriander en voeg een paar druppeltjes sesamolie toe. Geniet van de intense smaken!

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Sereh / Citroengras
  • 1 Rode peper
  • 12 Wonton ballen
  • 0.2 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Oma toos wan-tan soep op tafel.

  1. Trek de bouillon met de Frozen Tom Yung mix en de gember gedurende ongeveer 20 minuten.
  2. Zeef de groenten uit de bouillon.
  3. Voeg de Wonton ballen toe en laat deze gaar worden (ongeveer 10 minuten).
  4. Snijd een van de chilipepers in reepjes en voeg deze toe.
  5. Serveer in een kom de gesneden lente-ui en koriander en voeg een paar druppeltjes sesamolie toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep