Hartige cupcakes met gehakt aardappelpuree en spekjes

Hartige cupcakes met gehakt aardappelpuree en spekjes

Smulweb imageSmulweb

Hartige cupcakes met gehakt, aardappelpuree en spekjes. Verdeel gehakt over cupcakes waarna je aardappelpuree in elk holte schept zodat het iets boven de vorm uitkomt. Druk stukjes spek in de aardappelpuree en bak gedurende 1 uur op 180*C tot gaar en mooi goudbruin van kleur. Snijd de randen van de cupcakes los, leg deze op een serveerschaal en garneer met peterselie. Lekker bij de borrel.

60 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Hartige cupcakes met gehakt aardappelpuree en spekjes op tafel.

  1. Smeer cupcakevormpjes in met zachte boter.
  2. Meng gehakt met schone handen.
  3. Verdeel gehakt over cupcakes waarbij je de bodem en randen van de cupcake bedekt.
  4. Schep aardappelpuree in elk holte zodat het iets boven de vorm zelf uitkomt.
  5. Maak aardappelpuree glad met de achterkant van een natte lepel.
  6. Druk stukjes spek in de aardappelpuree.
  7. Bak gedurende 1 uur op 180*C tot gaar en mooi goudbruin van kleur.
  8. Snijd de randen van de cupcakes los. (De aardappelpuree kan vastbakken aan de plaat)
  9. Leg de cupcakes op een serveerschaal en garneer met peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Cupcakes Aardappelpuree