Sate babi

Sate babi

Smulweb imageSmulweb

Geniet van Indonesische saté babi bij je volgende barbecue! Varkenskophaas gemarineerd in ketjap manis, knoflook, sambal en laos. Prik ze aan een stokje en rooster ze goudbruin. Smullen maar!

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Koriander
  • 5 g rode suiker

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Sate babi op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten, behalve het varkensvlees, in een blender en maal ze in enkele minuten fijn. Uw marinade is gereed.
  2. Snijd de varkenskophaas in kleine langwerpige stukjes en vermeng ze met de marinade.
  3. Laat het vlees minimaal 24 uur marineren.
  4. Prik het vlees hierna op de satéstokjes en rooster ze.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees