Hongaars stoofvlees porkolt (goulash)

Hongaars stoofvlees porkolt (goulash)

Smulweb imageSmulweb

Dit Hongaars stoofvlees porkolt (goulash) gerecht is heerlijk en gemakkelijk. Braad het vlees eerst en voeg paprikapoeder, komijn, tijm, laurier en worstersaus toe. Voeg gepelde tomaten, paprika, tomatenpuree en bouillon toe en laat het minimaal 2 uur stoven.

120 min bereiden

5 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Hongaars stoofvlees porkolt (goulash) op tafel.

  1. Braad de stukjes vlees aan in een beetje braadboter en haal ze uit de pan.
  2. Bak vervolgens de spekreepjes kort aan en voeg daarna de uien en knoflook toe.
  3. Voeg paprikapoeder toe en roer alles goed door elkaar.
  4. Doe het vlees terug in de pan en voeg komijn, tijm, laurier en worchestersaus toe.
  5. Giet de wijn erbij en roer alles goed door.
  6. Voeg de stukjes tomaat en paprika toe en roer opnieuw.
  7. Voeg als laatste de tomatenpuree en bouillon toe.
  8. Laat het geheel minimaal 2 uur stoven en voeg indien nodig water toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje