Indiase kip siam met broccoli

Indiase kip siam met broccoli

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk en geurig gerecht uit India: Kip Siam met broccoli en cashewnoten. De kipreepjes heerlijk gebakken en gecombineerd met broccoli en ui. Maak het af met een Wereld-gerecht uit het pak en serveren met een frisse komkommersalade met yoghurtdressing.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 Knorr wereldgerechten maaltijdpakket Thaise kip siam

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Indiase kip siam met broccoli op tafel.

  1. Kook de rijst uit het pak Wereld-gerechten in ruim kokend water in 8 minuten gaar.
  2. Kook de broccoli in 5 minuten beetgaar.
  3. Verhit in een wok de vloeibare margarine. Bak de kipreepjes in 3 minuten bruin en gaar. Schep de broccoli en de ui erdoor.
  4. Voeg 350 ml water en de sausmix toe. Breng al roerend aan de kook. Verwarm 2 minuten zachtjes.
  5. Voeg de cashewnoten toe en verwarm nog 1 minuut.
  6. Schep de rijst in 4 diepe borden en verdeel er de kip Siam over.
  7. Lekker met een frisse komkommersalade met yoghurtdressing.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte