Kipsate uit indonesie met pindasaus

Kipsate uit indonesie met pindasaus

Smulweb imageSmulweb

Haal de smaak van Indonesië naar jouw achtertuin met deze kipsaté geserveerd met heerlijke pindasaus. Dompel de stukjes kip in de marinade van ketjap, knoflook, gember en sereh. Na twee uur marineren rijg je de stukken aan een stokje. Serveer ze met rijst, kruidenmix en de pindasaus. Zelfs op de BBQ smaken ze heerlijk.

120 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 250 ml Water
  • 1 tl Kentjoer

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kipsate uit indonesie met pindasaus op tafel.

  1. Meng de marinade ingrediënten door elkaar en meng de kipblokjes erdoor.
  2. Laat de kip voor 2 uur marineren. (niet langer, dit heeft de kip niet nodig)
  3. Rijg de kipblokjes aan stokjes en rooster ze tot ze gaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen