Komkommer-limoenwater

Komkommer-limoenwater

Smulweb imageSmulweb

Verkoelend en origineel: limoen-komkommerwater. Dunne schijfjes limoen en komkommer in een karaf, water erop en in de koelkast ermee. Heerlijk tijdens een warme dag of na het sporten.

10 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3000 ml Mineraalwater
  • 3000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Komkommer-limoenwater op tafel.

  1. Boen de limoenen en komkommer schoon en wrijf ze droog. Snij de uiteinden van de limoenen en de komkommer. Schaaf met de mandoline of snij met een scherp koksmes 2 mm dunne plakjes van de limoenen. Halveer de komkommer en schaaf of snijd beide stukken in 3 mm dunne linten.
  2. Meng de plakjes limoen en komkommer in een karaf en schenk het water erop.
  3. Dek de karaf af met vershoudfolie en laat de smaken in de koelkast minstens 2 uur intrekken.
  4. Je kunt voor dit recept ook (licht) bruisend mineraalwater gebruiken.
eet smakelijk