Stamppotje van verschillende sla soorten

Stamppotje van verschillende sla soorten

Smulweb imageSmulweb

Een verrassend, maar heerlijk stamppotje van verschillende sla soorten. Met lente-ui, peterselie, camembert, katenspek, roomkaas en mosterd. En net voor het opdienen gaat er een flinke hand sla doorheen.

25 min bereiden

bijgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 10 g Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Stamppotje van verschillende sla soorten op tafel.

  1. Maak de gekookte aardappelen fijn met een stamper of pers.
  2. Voeg de lente-ui, peterselie, camembert, katenspek, roomkaas en mosterd toe en meng alles goed door elkaar.
  3. Voeg wat olijfolie toe om er een mooi glad geheel van te maken.
  4. Maak op smaak met peper en zout.
  5. Voeg net voor het opdienen de sla toe en meng die door het geheel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sla