Quiche met ricotta

Quiche met ricotta

Smulweb imageSmulweb

Deze quiche met ricotta en ham is een feestje! Champignons, bosui en knoflook bakken en daarna mengen met de andere ingrediënten; de smaakvolle vulling in het voorgebakken bladerdeeg schepen en in de oven voor 20 minuten. Laat afkoelen en geniet.

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Geraspte cheddar

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Quiche met ricotta op tafel.

  1. Ontdooi het bladerdeeg.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  3. Verhit olie in de pan en bak champignons, bosui en knoflook voor 3 minuten. Laat daarna afkoelen.
  4. Leg het bladerdeeg in de muffinvormen en bak deze alvast in de oven gaar. Haal ze er daarna uit.
  5. Meng het champignonmengsel met cheddar, ham, ricotta, eieren en nootmuskaat. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Schep de vulling in het voorgebakken bladerdeeg.
  7. Plaats in de oven voor 20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kaas