- 50 g Hüttenkäse
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Slanke tortilla met gehakt op tafel.
- Verwarm de oven voor op 125 graden om de tortilla's even af te bakken.
- Snijd de wokgroenten (of kies voor een kant-en-klaar zak). Leg de tortilla's in de oven om te bakken (zie verpakking, meestal maximaal 5 minuten).
- Verwarm een beetje olijfolie in de wok tot het heet genoeg is om het gehakt (of de kipfiletblokjes) rul te bakken.
- Bak het gehakt rul, voeg dan de gesneden wokgroenten toe. Bak totdat de groenten gaar zijn en voeg dan de gekozen woksaus (of kruiden) toe. Voor de Chinese variant kun je bamikruiden van Conimex gebruiken, en voor de Japanse variant kun je teriyaki woksaus gebruiken (ook lekker met vis i.p.v. gehakt of vegetarisch met champignons extra). Voor de Italiaanse groentevariant gebruik je macaronikruiden.
- Haal de tortilla's uit de oven en vul ze ieder met de helft van het mengsel. Schep de huttenkase over het geheel (bij de Chinese variant kun je deze vervangen door adjar tjampoer).
- Rol de tortilla op en eet direct.