Indische (indonesische) macaroni

Indische (indonesische) macaroni

Smulweb imageSmulweb

Indonesische macaroni, gevuld met hamreepjes, spekreepjes en geraspte kaas. Gemengd met eieren, melk, nootmuskaat, zout en peper. Bovenop het mengsel paneermeel en bak gedurende 45 minuten in de oven tot het mengsel gestold is. Serveer in mooie taartpunten of blokken.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Indische (indonesische) macaroni op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de macaroni niet helemaal gaar met een runderbouillonblokje erbij. Spoel de macaroni af in een vergiet met koud stromend water en laat uitlekken
  2. schud het vergiet af en toe om.
  3. Klop eieren los met melk, nootmuskaat, zout en peper. Roer de macaroni, hamreepjes, spekreepjes, geraspte kaas en gesmolten boter erdoor. Vet een grote ovenschaal van 1,5 l. inhoud met boter en schep het mengsel in de ovenschaal.
  4. Bestrooi het mengsel met paneermeel en bak gedurende 45 minuten in de oven tot het mengsel gestold is. Controleer met een satéprikker.
  5. Serveer de macaroni in mooie taartpunten of blokken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta