- 1 Gele paprika
- 1 tl bulgaarse kruiden
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Wrap met salami en paprika op tafel.
- Snipper de ui en knoflook. Snij de salami, paprika en tomaat in kleine blokjes.
- Fruit de ui en knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de salami toe en bak deze ca. 3 minuten mee. Voeg daarna de paprika toe en bak deze ook enkele minuten mee.
- Voeg vervolgens de tomaten toe en laat het geheel sudderen tot de tomaten zacht en sausachtig zijn geworden.
- Breng het mengsel op smaak met zout, peper, paprikapoeder, chilivlokken en eventueel Bulgaarse kruiden of andere kruiden naar smaak.
- Voeg op het laatst de mais toe en laat het warm worden.
- Besprenkel de wrap met water en verwarm voor 10 seconden in de magnetron. Smeer de wrap in met roomkaas en vul deze met het groente-saus mengsel.
- Leg een handvol rucola sla bovenop de vulling en rol de wrap dicht.
- Optioneel: bestrooi de wrap met geraspte kaas en verwarm kort in de oven.
- Eet smakelijk van deze verrassend lekkere wrap!