Wrap met salami en paprika

Wrap met salami en paprika

Smulweb imageSmulweb

Een verrassend lekkere wrap die moeilijk is om vanaf te blijven. Met salami, paprika, tomaten, mais en op smaak gebracht met kruiden en specerijen. De wrap is gevuld met roomkaas en rucola sla. Een paar minuten op de barbecue en deze wrap is niet meer te weerstaan.

25 min bereiden

tussendoortje

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Gele paprika
  • 1 tl bulgaarse kruiden

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Wrap met salami en paprika op tafel.

  1. Snipper de ui en knoflook. Snij de salami, paprika en tomaat in kleine blokjes.
  2. Fruit de ui en knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de salami toe en bak deze ca. 3 minuten mee. Voeg daarna de paprika toe en bak deze ook enkele minuten mee.
  3. Voeg vervolgens de tomaten toe en laat het geheel sudderen tot de tomaten zacht en sausachtig zijn geworden.
  4. Breng het mengsel op smaak met zout, peper, paprikapoeder, chilivlokken en eventueel Bulgaarse kruiden of andere kruiden naar smaak.
  5. Voeg op het laatst de mais toe en laat het warm worden.
  6. Besprenkel de wrap met water en verwarm voor 10 seconden in de magnetron. Smeer de wrap in met roomkaas en vul deze met het groente-saus mengsel.
  7. Leg een handvol rucola sla bovenop de vulling en rol de wrap dicht.
  8. Optioneel: bestrooi de wrap met geraspte kaas en verwarm kort in de oven.
  9. Eet smakelijk van deze verrassend lekkere wrap!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Groente Paprika